15 juli 2024

Fifa 20, de game voor jong én oud!

Game PC

De zomervakantie is net afgelopen, de zomerse outfits zijn nog niet opgeborgen of de meest populaire game van aankomend seizoen is al weer uitgebracht; Fifa 20. Voor velen is de releasedatum een moment waar ze maanden lang naar uit kijken, het moment waarop ze de nieuwste versie van het voetbalspel weer kunnen spelen. Voor diegene die geen idee hebben wat Fifa 20 is, geen zorgen ik had er voorheen ook weinig verstand van. Fifa 19 is het meest populaire voetbalspel van Nederland. In dit spel, welke beschikbaar is voor onder andere de Game PC, Playstation en Xbox, kun je het met jouw favoriete voetbalteam opnemen tegen honderden andere teams uit Europa en de rest van de wereld. Ondanks dat gamen vaak gezien wordt als een activiteit voor de jeugd, zal ook Fifa 20 wederom een spel zijn voor elke voetballiefhebber. 27 september 2019 zal de nieuwste versie van het spel uitgebracht worden. Reken er maar op dat tal van voetballiefhebbers in de rij zullen staan voor deze populaire game.

Zo vader, zo zoon

Waar de jeugd tegenwoordig de mogelijkheid heeft om te gamen met een virtual-reality bril op, deden de vaders dat vroeger ‘gewoon’ met een joystick. Vrijwel iedereen is wel is in aanraking gekomen met een gameconsole. Sommigen zijn er verslaafd aan, anderen moeten er weinig van hebben. Toch is er niets leuker dan een potje gamen met je vader of zoon. Fifa 20 zal uitermate geschikt zijn voor 2 spelers aangezien men met twee controllers en twee verschillende teams vanuit één huis tegen elkaar kan spelen. Een perfect vader-zoon/dochter momentje dus.

Neem het op tegen gamers vanuit de hele wereld

Op bijvoorbeeld de Playstation is het mogelijk om via het zogeheten “Playstation-Plus” netwerk, te spelen tegen gamers van over de hele wereld. Uiteraard heb je niet altijd de mogelijkheid om vanuit huis te gamen tegen je vrienden, vader of je grote broer. Daarom biedt de online-functie van Playstation de ideale oplossing, aangezien je op elk moment van de dag met je favoriete team kunt spelen. Tevens is deze optie erg competitief. Hoe meer wedstrijden je wint, hoe hoger je plaats in de online-ranking van Fifa.

De geschikte console

De Fifa-game is voornamelijk populair op de Playstation en de X-box. Toch is de game ook uitermate geschikt voor de Game PC. Een Game PC is speciaal gericht op het spelen van games. Een gemiddelde computer of laptop heeft vaak te weinig capaciteit om een spel als Fifa goed uit te kunnen voeren. Daarbij kan een Game PC tal van uit te breiden functies hebben en zijn de graphics van hoge kwaliteit.