18 juli 2024

Game pc aanschaffen voor een leuke prijs

game pc aanschaffen

Voor de verjaardag van mijn zoon wil ik een game pc aanschaffen. Na school komt hij bijna nooit thuis, omdat hij altijd bij zijn vrienden FIFA wil spelen. Soms blijft hij daar ook eten en dan zie ik hem pas als ik al bijna weer mijn bed in duik. Super ongezellig! Het leek me daarom voor ons allebei fijn als hij zijn eigen spelcomputer krijgt. Aangezien ik al enige tijd arbeidsongeschikt ben en in de ziektewet zit, heb ik geen geld voor een gloednieuwe game pc. Daarom ben ik op zoek naar iemand die een tweedehands exemplaar aan mij wil verkopen. Het liefst inclusief FIFA 23, dan kan hij er meteen mee aan de slag. 

game pc aanschaffen

Mijn wensen

Natuurlijk zoek ik geen game pc die binnen een jaar weer kapot is. Mijn voorkeur gaat uit naar een spelcomputer die maximaal twee jaar in gebruik is genomen en na 2018 is aangeschaft. Mijn zoon moet alle nieuwe updates kunnen uitvoeren, anders zit hij binnen de kortste keren weer bij zijn vrienden op zolder. Met een verouderd model loop je de kans dat het systeem nieuwere updates niet ondersteunt. Ik hoef geen gloednieuwe game pc, mijn  zoon weet immers dat ik daar geen geld voor heb en hecht daar ook geen waarde aan, hjj wil gewoon op zijn eigen slaapkamer met zijn vrienden kunnen gamen. Een paar gebruikssporen zijn dus geen probleem! 

Help jij me aan een verjaardagscadeau?

Kun jij me uit de brand helpen? Ik weet zeker dat ik mijn zoon dolgelukkig zou maken met een nieuwe game pc! Mijn budget voor spelcomputer inclusief FIFA 23 bedraagt vijfhonderd euro. Ik kan deze zelf op komen halen, het maakt niet uit als ik daar een stuk voor moet rijden. Als bedankje zal ik een lekker stuk taart voor je meenemen!

Meer verhalen