17 juli 2024

Een nieuwe telefoonhoesje voor mijn mama

telefoonhoesje

telefoonhoesje Een uniek telefoonhoesje hebben wil natuurlijk iedereen en daarom heb ik deze laatst voor mijzelf aangeschaft. Hier kreeg ik al meteen heel veel complimentjes over. Ook veel mensen vroegen zich af waar ik dit had aangeschaft. Ook mijn moeder vroeg dit, maar daar heb ik het expres niet tegen gezegd. Zij was namelijk een tijdje later jarig en ik zocht nog een goed cadeau voor haar. Zij is al wel wat ouder, maar gaat heel erg goed met haar tijd mee. Zo heeft ze zelfs een iPhone en weet ze hier goed mee om te gaan. Het enige wat niet helemaal goed gaat, is haar onhandigheid. daardoor laat ze hem regelmatig vallen en dat heeft nogal wat krassen opgeleverd. Gelukkig heeft zij tot nu toe nog geen barst gekregen, maar die kans is natuurlijk wel enorm groot.

Een geslaagde verrassing

telefoonhoesje

Op haar telefoonhoesje heb een foto van onze hele familie laten drukken. Deze heeft zij ook aan de muur hangen thuis en vind ze ongelofelijk mooi. Het is ook nog eens multifunctioneel. Op deze manier heeft ze bescherming en ook nog iets leuks om naar te kijken. De levering van deze bestelling was ongelofelijk snel, want ik had het al na twee dagen in huis. Toen ik het aan haar gaf, was ze enorm verrast en blij ermee. Mocht jij ook naar zoiets op zoek zijn voor jezelf of iemand in jouw omgeving, kijk dan zeker eens bij Hoezzi. Zij hebben bijna voor iedere mobiel wel iets in hun assortiment zitten.