18 juli 2024

Een top hoesje voor een top prijs

Telgefixt

Delft, wat een mooie stad is dat zeg! Vorige week ben ik met mijn ouders een dagje hier naar toe geweest. We gingen hier naar toe omdat er aan het eind van de dag een bruiloft van mijn oom en tante plaats ging vinden in Delft. Voordat we naar de bruiloft zouden gaan, gingen we eerst even het centrum in. Mijn vader wilde wat oude herinneringen opdoen namelijk. Vooral het oude gedeelte van het centrum deed veel herinneren op bij mijn vader. Hier gingen mijn ouders ook even op een terrasje zitten. Maar omdat ik een nieuw hoesje wilde kopen voor mijn telefoon, ging ik zelf op stap.

Telgefixt

Ik was er al binnen 2 minuten

Ik was wel een beetje gehaast want voordat mijn ouders het terras wilde verlaten, moest ik al terug zijn. We hadden immers niet alle tijd van de wereld. Op een gegeven moment koos ik er dus voor om op het internet te zoeken naar een telefoonzaak. Dit ging vele malen sneller dan in het echt te zoeken. Ik vond op internet een goede telefoonzaak, namelijk telefoonwinkel Delft. Hier zette ik vervolgens dan ook mijn navigatie op in.

Telgefixt

Meer ruimte in mijn broekzakken
Bij de winkel heb ik vervolgens een mooi hoesje gevonden voor een goede prijs. Wat ik handig vond aan het hoesje was dat er ook een vakje in zat voor pasjes. Ik kocht het hoesje en heb hem nu al een week in bezit en ik kan zeker niet klagen. Een portemonnee is voor mij niet meer nodig dankzij het hoesje. Nu heb ik ook meer ruimte in mijn zakken. Ik kom zeker een keer terug bij Telefoonwinkel Delft.