15 juli 2024

Kies voor je eigen sfeer

led strips

Met de led strips van lidekahome.nl kun je iedere ruimte afzonderlijk voor een leuke sfeer zorgen, voordeel van de strips met led verlichting is ook dat deze energiezuinig zijn. De verdeling van de led lampjes is altijd gelijk, zodat je een mooie gelijkmatige lichtbron in de ruimte hebt. Hierdoor heb je niet alleen efficiënt licht, maar is de ruimte ook een stuk sfeervoller en bepaal je zelf de kleur die je de ruimte wilt geven. Met de app op je smartphone stel je de gewenste sterkte in.

Groot bereik

Of je nu een kleine of grote ruimte wilt verlichten, door gebruik te maken van de led strips heb je altijd de goede hoeveelheid licht. Kies de lengte en het soort strip en je kunt deze zelf instellen, over de kleuren hoef je geen zorgen te hebben want je hebt keus uit 16 miljoen kleuren. Om de strip op te hangen heb je niet veel ruimte nodig, de zelfklevende band hecht eenvoudig op elke ondergrond. Hierdoor heb je geen gereedschap nodig voor de verlichting.

led strips

Zelfs te gebruiken in vochtige ruimtes

Vaak zijn de keuken en de badkamer geen ruimtes waar je met led strips aan de gang kunt gaan, maar met de led strips van lidekahome.nl is dit geen enkel probleem. Deze zijn namelijk waterdicht en wel te gebruiken in elke ruimte, of zelfs in de tuin zodat je een tuinfeest nog leuker kunt maken. Naast deze mogelijkheid zijn de strips natuurlijk voor nog veel meer leuke dingen te gebruiken zowel binnen als buiten.