15 juli 2024

Deuk in laptop succesvol hersteld door http://www.vidaphone.com/

VidaPhone

Vorige week ben ik met mijn vriendin een dagje naar het strand gegaan. We gingen naar het strand van Scheveningen om precies te zijn. Hier hebben we heerlijk gezwommen en hebben we heerlijke hapjes gegeten. Ook hebben we wat alcoholische drankjes genuttigd die er lekker in knalden naar onze mening. Toen het erg gezellig werd had ik niet door dat ik al de hele tijd op mijn tablet zat. De tablet zat gelukkig wel in een hoes maar alsnog heeft dat er niet voor gezorgd dat mijn tablet ongedeerd bleef.

VidaPhone

Site zag er heel netjes uit

Wat er dus met mijn tablet is gebeurt is het volgende: de tablet had een deuk opgelopen in de achterkant. Daardoor functioneerde de tablet nog wel goed maar ik vond de deuk persoonlijk erg hinderlijk en wilde de tablet daarom laten repareren bij http://www.vidaphone.com/. . Ik vond de winkel door even te zoeken op het internet onder de zoekterm ‘’tablet reparatie’’. Ik kwam toen al snel uit bij deze winkel. Ik koos voor deze site omdat het erg netjes eruit zag en ik zeker wist dat ze mijn tablet konden laten repareren.

VidaPhone

Ze vonden het net als ik een grappig verhaal

Omdat ik niet echt in de buurt woon van http://www.vidaphone.com/ werd het voor mij moeilijk om zonder hulp de winkel te vinden. Daarom typte ik het adres, wat ik vond op de website, in op de TomTom in mijn auto. Na een kleine 20 minuten was ik al gearriveerd bij de winkel en deed ik mijn verhaal. De medewerkers van http://www.vidaphone.com/ vonden het een beetje een grappige verhaal, wat ik zelf ook vond. Ze vertelden me dat ze zouden bellen als die tablet klaar was. Dit vond ik prima en ben toen het centrum in gegaan. Na 2 dagen werd ik opgebeld om de tablet te komen halen. Hij zag er weer als nieuw uit!